Säsong två av Riskpodden är här – samtal om brand, risk och utrymning

I Riskpodden tar vi chansen att verkligen gå på djupet i frågor och problemställningar som ofta berör alla, men än mer vi som arbetar med och har ansvar för risk och säkerhet i samhället. Den 11 april släpps första avsnittet av Riskpoddens andra säsong och vårens och sommarens genomgående tema är Utrymning.

Daniel Friberg med gästen Kenneth Lodeklint från avsnitt 7 av Riskpodden


I samtalen med våra kunniga och erfarna gäster kan vi nörda loss och ägna tid åt detaljer och aspekter som oftast inte märks eller syns, men som ytterst är det som skapar förutsättningar för säkerhet och trygghet i vardagen. Syftet med Riskpodden är att lära oss mer, belysa samband, förstå konsekvenser och vidga vår förståelse på alla plan. Helt enkelt; att bli bättre tillsammans.

Vad ska vi prata om?
Än så länge har det inte varit svårt att komma på ämnen, det finns så enormt många intressanta områden och inte minst, intressanta proffs, att prata om och med. Men, vi är väldigt öppna för förslag på teman och ämnen som du och alla i ”branschen” upplever viktiga och aktuella. Här nedan kan du berätta för oss vad du skulle vilja lyssna på och även vem du tycker vi ska prata med.

När kommer Riskpodden?
Avsnitt 7 (och alla tidigare avsnitt) finns tillgängligt redan nu och du kan lyssna på det där du som vanligt lyssnar på poddar; exempelvis iTunes, Acast eller här på riskpodden.se. Vi siktar på att komma ut en gång i månaden, men vi vill vara aktuella och prata med dom bästa och då går kvalitet före tidsplan.

Tack för att du lyssnar och hjälp oss gärna sprida Riskpoddden vidare till kollegor och vänner!

/Formulär/
Jag föreslår att Riskpodden tar upp ämnet:/Formulär/
Jag rekommederar att Riskpodden bjuder in:/Formulär/
Jag vill bli meddelad mig när nya Riskpodden ligger ute;Kan vi vänta med denna funktion? Jag behöver kolla på med automatisk lösning, annars måste det göras manuellt varje gång.